Sferat e Dragoit Wiki
Advertisement
Zangya
right|250pxZangya
Emri në Anime Zangya
Emrat Alternativa Zangyaku

Aki

Paraqitet në

Error: Must specify an image in the first line.

Raca E pa ditur

Zangya është personazh i trilluar i serisë Dragon ball. Ai shfaqet në filmin e vitit 1995 i cili quhej Bojack Unbound. Ajo është ndihmëse e Bojackit e cila ka për detyrë që ta shpartalloj Krulin. Pas luftës me Krulin ajo lehtësisht e mund atë duke pasur punë me Gohanin tani. Pasi që Gohani vret Bujin dhe Bidon atëherë ka për detyrë edhe Zangyan, Gohan i vret me anë të një sfere energjie edhe Zangyan. Ajo shihet duke ikur nga Ferri bashk me Frizën etj.

Advertisement