Sferat e Dragoit Wiki
Advertisement
156px
Vampire
Jeton në Nuk dihet ku, por më shumë shihen në tokë
Gjatësia Sa i njëriut
Ushqimi Gjak

Vampirët, në serinë e Sferave të Dragoit ushqehen me anë të gjakut të njerëzve. Në seritë e Dragon ballit paraqiten vetëm dy vampira. Vampiri Fangs dhe Lucifer. Ata përngjajnë si Vampirat që janë në legjendat e ditëve të sotëm. Vampirët i duhen që të qëndrojnë largë diellit për të mbetur gjallë.

Advertisement