Sferat e Dragoit Wiki
Advertisement

Tritekians janë racë e cila është e populluar me njerëz që jetojnë në Planetin Tritek. Për këtë racë nuk thuhet asgjë por është e mundur që të jetë shfarosur nga Napa dhe Vexhita. (Edhe pse nuk është thënë asgjë për shkatërrimin e kësaj race)

Advertisement