Sferat e Dragoit Wiki
Advertisement
  • 1.Goku Vs Maxhin Buu.
  • 2.Në fund të Dragon Ball GT kur goku ndahet nga familja e tij (është e dhimbshme).
  • 3.Gohani shkon në Super Sajan 2.
  • 4.Luftimi me Omega shenron dhe Goku.
  • 5.Vdekja e krulin(kurrin)

Kategoria:6.Shfaqja e Super Android 17.

Advertisement