FANDOM


Tora është shoku më i mirë i Bardockit madje ai është sikurse vëlla me të.
Toma-1-

Pamja origjinale e Torës

Pasi që Bardocku dëgjon se Tora dhe shokët e tjerr janë nisur për në Planeti Kanassan Ai niset menjëherë për në atë planet. Kur mbërrin atje Tora ishte në momentet e fundit dhe Bardocki e pyet se çfarë ka ndodhur, Dhe ai i tregon se si Friza i ka dërguar këtu sepse frikësohet nga Super Sajani dhe aty ai vdes. Dhe nga inati i tij ai merr shaminë që kishte të lidhur në dorë dhe e mbështjellë ne kokë kur e ngrit kokën sheh armiqtë që po qeshnin dhe lufton me ta.

Paraqitjet e tjeraEdit

180px-Fasha Cameo

Tora me skuadrën e tij


Tora paraqitet në një nga episodet e Dragon Ball Z. Ai gjithashtu paraqitet edhe në video lojërat e ndryshme si Dragon ball Z Budokai 3, Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3 dhe Dragon Ball Z Burst Limit

Zërat e AktorëveEdit

  1. Në përkthimin Japonisht: Kazuyuki Sogabe
  2. Në Përkthimin e kompanisë FUNimation : John Burgmeier