FANDOM


Super Sajan eshte forma me e forte qe ka ekzistuar ne historine e sajaneve.Kjo forme ka kaluar ate te ozaurit ose
Goku SSJ another version by misspsyb
ndryshe *Great Ape*.Kur goku transformohet ne super sajan floket i ngrihen lart dhe i behen te verdha.Keshtu ndodh edhe me sajanet e tjre ne toke si me vexhiten.Super Sajan ka 4 forma deri ne GT qe jane: SSJ1,SSJ2,SSj3,SSJ4.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.