Sferat e Dragoit Wiki
Advertisement

Super Sajan eshte forma me e forte qe ka ekzistuar ne historine e sajaneve.Kjo forme ka kaluar ate te ozaurit ose thumbndryshe *Great Ape*.Kur goku transformohet ne super sajan floket i ngrihen lart dhe i behen te verdha.Keshtu ndodh edhe me sajanet e tjre ne toke si me vexhiten.Super Sajan ka 4 forma deri ne GT qe jane: SSJ1,SSJ2,SSj3,SSJ4.

Advertisement