Sferat e Dragoit Wiki
Advertisement
Njeriu Demon
right|250pxAkkuman

Njeriu Demon

Emri në Anime Spajku Njeriu Demon
Emri në Manga Akkuman
Emrat Alternativa Njeriu Djall
Paraqitet në

Error: Must specify an image in the first line.

DB-Z.logo
Raca Demon
Familja Saike

Spike the Devil Man apo në shqip Spajku Njeriu Demon (アックマン, Akkuman) ishte luftëtari më i fortë i Parashikueses Baba, Por ishte mundur nga Gjyshi Gohan. Spike's Devilmite Beam është një llojë teknike e cila ngjall anën negative të kundrshtarit atë e përdorë edhe në Turneun e Marteve Marciale. Njeriu Demon e lufton Gokun në fortesën e Magjistares Plakë Baba. Ai përpiqet që me teknikën që cekëm më parë ,por ai faktikisht nuk e dinte se Goku kishte një zëemër shumë të pastër. Ai rikthehet në Dragon Ball Z për ti ndihmuar Gokut për ta bërë Sferën e Energjisë dhe që Goku ta mund Kid Buu-në. Emri i tij në Japonisht do të thotë se ka lidhje me një llojë djalli Akuma (悪魔 "djall").

Advertisement