Sferat e Dragoit Wiki
Advertisement

thumb|250pxFasha (Selypa; English "Seripa") është e vetmja Sajane femër në grupin e Bardockit.

Biografia[]

Fasha merr fund atëherë kur Dodoria dhe grupi i tij e vranë kur shkojnë në Planetin Kanasan dhe po vinin prej Planetit Meat

Teknikat[]

 • Shpërthim Energjie:
 • Full-Power Spirit Cannon:
 • Bukujutsu:
 • Fluturimi.
 • Acrobatic:
 • Energy Ballet:
 • Full Power Energy Wave:
 • Great Ape:
 • Energji Valësh me Gojë:
 • Chou Makouhou Barrage:
 • Sulm Shkelmash:

Zërat e Aktorëve[]

 • Dublimi Japonisht: Yuko Mita
 • Dublimi FUNimation: Linda Young
 • Dublimi Latino Amerikan: Circe Luna
Advertisement