Sferat e Dragoit Wiki
Advertisement

[[Figura:180px-Saibaimen.jpg|thumb|180px|Saibmenët në filmin e Bardock : Babai i Gokut]]Saibaman (Kultivarët) paraqiten në Dragon Ball Z dhe Dragon Ball GT ata dërgohet me Napën dhe Vexhitën për të luftuar me Luftëtarët Z. Me një teknikë Saibmenët vrasin Jançën kurse 3 prej Saibmanëve vriten nga Krulin, dhe i fundit ishte vrarë nga Pikolo.

Ata gjithashtu paraqiten në filmin e Bardockit kur janë duke u stërvitur me Vexhitën, i cili i vrau shpejt ata. Saibmanët bëjnë një paraqitje tjetër në Dragon Ball GT ku ikin nga ferri dhe vriten nga Goteni dhe Trunksi me shumë lehtësi.

Emri[]

Emri i Saibmanëve si i gjithë personazheve të tjerë është shumë i çuditshëm dhe do të thotë Kultivarë. Në emrin anime janë Saibman ashtu edhe në manga, kurse në dublimin Jess Discographic nuk janë shfaqur Saibmanët sepse ka filluar të transmetohet nga episodi Vdekja e Pikolos.

Filmat[]

Saibmanet e kaltër të cilët i ngjajnë shumë këtyre shfaqen në më i fuqishmi në botë të cilët quhen Biomen. Ata së pari shfaqen duke sulmuar Olongin dhe Gohanin. Më vonë ata paraqiten në shtëpinë e Mjeshtër Roshit dhe e marrin Mjeshtër Roshin me forcë. Ata e kërcenojn mjeshtër Roshin se do e vrasin Bulmën dhe Mjeshtër Roshi shkon me ta.

Video Lojërat[]

  • Budokai Tenkaichi 2
  • Lejgenda e Super Sajanit

thumb|vegeta vs sibamen

Teknikat[]

  • Seed Planters
  • Yokaieki
  • Bukujutsu
  • Zanzôken
  • Full Power Energy Wave
  • High Speed Rush
  • Saibamen Bomb
Advertisement