Sferat e Dragoit Wiki
Advertisement

Dudeeze është Planet me shumë yje. Paraqitet në Dragon Ball GT. në Sagën e Dragonjëve me yje të zinj. Ku Goku Pan dhe Trunks zbresin aty.

Advertisement