Sferat e Dragoit Wiki
Advertisement
Rage Shenron
right|268px五星龍

Wǔ Xīng Lóng

Emri në Anime Rage Shenron
Paraqitet në

Error: Must specify an image in the first line.

Raca Dragua
Familja Shenron
Porunga
Dragoi me Yje të Zinjë
Eis Shenron
Nuova Shenron
Haze Shenron
Oceanus Shenron
Naturon Shenron

Rage Shenron (五星龍, Wǔ Xīng Lóng, literally Five-Star Dragon) është një ndër shtatë dragonjët e hijeve dhe i dyti i cili lufton me Gokun dhe Panin. Rage është dragoi i cili ka pesë yje. Dhe mund të kontrolloi elektricitetin. Goku vret Rage-in me anë të një Kamehamehaje

Advertisement