Sferat e Dragoit Wiki
Advertisement

thumb|262px|Shfaqja e Porungës në NamekKëtë janë Sferat e Dragoit origjinale që kanë origjinë nga Planeti Namek. Ato janë krijuar nga Ëndërrat e Guru qëkur Porunga pretendon të bëhet “Zoti I Ëndërrave” në Namek. Sferat e Dragoit Namekian janë shumë më të mëdha se ato të Tokës dhe kanë dhe fuqi më të madhe. Për të njëjtat arsye edhe Porunga është më I madh se Shenlong.

  • 1. Të gjitha Sferat duhet mbledhur në një vend
  • 2 Pastaj thërret Dragoin Hyjnor "Takkarapto Popporunga Pupiritto Paro"
  • 3. Ke të drejtën e tre dëshirave
  • 4. Pasi që dëshira është bërë Porunga do të zhduket
  • 5. Ato do të kthehn në gur për 130 ditë dhe do shpërndahen përreth Namekut.
  • 6. Porunga nuk mund të plotësoj dëshira që kanë të bëjnë me krijuesi Guru
  • 7. Nuk mund të shprehin dëshirë nëse dikush e kundërshton atë.
  • 8. Nuk mund ta ringjallë dikë që ka vdekur nga vdekja natyrore
  • 9. Mund të ringjallesh vetëm një person për një dëshirë
  • 10. Porunga mund të ringjallë dikë me kohë të pakufishme.
Advertisement