Sferat e Dragoit Wiki
Advertisement

thumb|Planeti i Mbretit KaiPlaneti i Mbretit Kai është planet i trilluar në Botën Tjetër. Shtëpia e Mbretit Kai. Aty paraqiten edhe Bubbles dhe Gregori. Madje ky Planet e ka gravitetin 10 herë më të madh se në Tokë. Ky Planet është i vogël vetëm 3 banorë ka por është i mirë për stërvitje Dhe këtu janë stërvitur:

Advertisement