Sferat e Dragoit Wiki
Advertisement

thumb|Planeti VexhitaPlaneti Vexhita është shtëpia e Gokut, Vexhitës, Napes, Raditzit e i të gjithë Sajanëve. Faktikisht Planeti shihet në anime dhe në manga. Vexhita kur mbërinë në tokë adaptohet menjëherë sepse Planeti Vexhita e ka Gravitetin 10 herë më të madh se Toka. Pasi që Friza vendos ti zhduk të gjithë Sajanët Bardocku informohet nga Dodoria. Pas mbërritjes së Bardockit në Planetin Vexhita askush nuk i beson atij. Mandej Friza vetëm me një goditje shkatërron Planetin Vexhita...

Advertisement