Sferat e Dragoit Wiki
Advertisement

Ky planet shfaqet në Dragon ball Z kur Tora Fasha Burgos dhe Shugesh dërgohen nga mbreti Frieza për ta shkatërruar këtë planet, por aty takohen me disa armiq të tjerë të cilët i vrasin këta të katërtit. Mandej vjen Bardocki dhe bën një luftë të ashpër me ta deri sa mposhtet dhe Bardocki

Advertisement