Sferat e Dragoit Wiki
Advertisement

Këtë Planet Bardocku dhe pesëshja e tij (Tora Fasha Burgos dhe Shugesh)thumb|pamja e planetit Kanassa

e shkatërrojnë me urdhër të Frizës. Ky planet shkatërrohet kur ata bëhen Ozaro dhe fillojnë që jo vetëm planetin por edhe të gjithë rasën që jetonte aty. Mandej Bardocku dhe të tjerët kthehen në Planetin Vexhita tek Frieza.

Advertisement