Sferat e Dragoit Wiki
Advertisement

pikkon eshte kundershtari i perjetshem i mbretit kai.ai ka nje syze te njeri sy dhe eshte shum i fuqishem ngjan me mbretin kai dhe jane te races se njejte jane te dy mbreter te nje planeti te vogel por mbreti kai mbeti pa plnet sepse superi ja shkatrroi per faj te gokut keshtu kai mbeti pa planet dhe mbeti rrugeve

Advertisement