FANDOM

Createcard
Gokan dhe Gogrieta janë ata që e mundësuan krijimin e këtij web faqeje për seritë Dragon Ball, Dragon Ball Z dhe Dragon Ball GT. Artikujt e krijimit të tij janë të shumta. Ai e bën këtë vetëm për fansat e Dragon Ball-it dhe kujdes përdorni shkronjat si ë,Ë,ç,Ç për ta shkruar një emër të një personazhi. Për më shumë kontaktoni në email adresën gokan@dragonball.com

Personazhet me të preferuar

Seria me e preferuar prej të tria serive të Dragon Ball

Së pari më pëlqen

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.