Sferat e Dragoit Wiki
Advertisement

thumb|OlibuOlibu është luftëtarë i vdekur i cili në botën tjetër pas Gokut është luftëtari më i mirë Ai e humbet Turnamentin në botën tjetër. Dhe shihet kur Kid Buu shkon në botën tjetër

Advertisement