Sferat e Dragoit Wiki
Advertisement
Shenroni i Oqeanve
thumb|250px六星龍

Liù Xīng Lóng

Emri në Anime Oceanous Shenron
Paraqitet në

Error: Must specify an image in the first line.

Raca Dragua
Familja Shenron
Porunga
Dragoi me Yje të Zinjë
Eis Shenron
Haze Shenron
Rage Shenron
Nuova Shenron
Naturon Shenron

Shenroni i Oqeanëve është një shenron i cili mund të kontrolloj dy elemente. Si elemntin e Eres dhe elementin e Ujit. Ky është ndryshe nga vëllezërit e tij sepse ky kontrollon dy elemente. Është Dragua i Hijes dhe në fakt është femër. Krijohet atëherë kur Oolong ndeshet me Perandorin Pilaf dhe i kërkon Shenrronit që tia jap një palë mbathje. Këtë gjë Goku ende e mendon si të quditshme dhe qesharake. Kur Shenroni i Oqeaneve e sulmon Gokun Pan ia lëshon një kamehameha në të njejtën kohë ia lëshon dhe Goku këtu mer fund dueli.

Advertisement