Sferat e Dragoit Wiki
Advertisement
Nova Shenron
right|250px四星龍

Sì Xīng Lóng

Emri në Anime Nouva Shenron
Paraqitet në

Error: Must specify an image in the first line.

Raca Dragua
Familja Shenron
Porunga
Dragoi me Yje të Zinjë
Eis Shenron
Haze Shenron
Rage Shenron
Oceanus Shenron
Naturon Shenron

Nuova Shenron (四星龍, Sì Xīng Lóng, literally Four-Star Dragon) është një nga shtatë Dragonjët, Dhe i pesti i cili lufton me Gokun dhe Panin. Nouva është ylli i pestë i Sferave të Dragoit dhe reprezenton elementin e zjarrit . Emri i tij në anglisht do të thotë një lloj loje që quhet tamam Nouva

Advertisement