Sferat e Dragoit Wiki
Advertisement

thumb|Pamja e Namekut të RrejshëmPlaneti Namek i rrejshëm është Planeti në të cilin shkojnë Krulin, Gohan dhe Bulma për ti gjetur Sferat e Dragoit.

Advertisement