Sferat e Dragoit Wiki
Advertisement

thumbNameku i ri është Planeti në të cilin zhvendosen Namekianët pas shkatërimit të Namekut origjinal. Aty zhvillohet edhe beteja me Gokun dhe Coolerin

Advertisement