Sferat e Dragoit Wiki
Advertisement

Nameku Shtëpia origjinale e Namekianëve, në këtë planet ndodhin shumë vrasje dhe përleshje deri sa shkatërrohet nga Friza. I ka kordinata e Planetit 9045XY. Pas shtërimit të tij transferohen Namekianët në Namekun e ri

Advertisement