Sferat e Dragoit Wiki
Advertisement

thumb|250pxMbreti Furry është një personazh i cili e di se Goku është një hero i vërtet e jo Satani. Paraqitet në seritë e Dragon Ball-it. Mosha e tij është rreth 733 Vjetësht

Biografia[]

Dragon Ball[]

Bën disa paraqitje në Dragon Ball paraqitjet e tij më të dukshme janë kur Goku shkon për tu ndeshur me Pikolon dhe e lë kullën e kamit

Dragon Ball Z[]

Ai në Dragon Ball Z bën vetëm dy paraqitje kur i kërkon forcave speciale për ta sulmuar Cellin. Por ai nuk i sulmon sepse e dinte se vetëm Gohani ishte i vetmi qe mund ta vriste Cellin. Ai shihet edhe tek saga e Kid Buu-së ku i çon duart lart për ta bërë Spirit Bombin aq të fuqishëm sa për ta vrarë Kid Buu-në

Dragon Ball GT[]

Ai shfaqet në Dragon Ball GT në sage e Sferave të Dragoit me yje të zinj. Ai paraqitet në episodet e fundit të Dragon Ball GT kur shfaqet duke e vrarë Shenroni si të gjithë njerëzit. Më vonë ai shfaqet kur e ngjall Shenron

Imtimet[]

Advertisement