Sferat e Dragoit Wiki
Advertisement
Lucifer
right|250pxルシフェル

Rushiferu

Emri në Anime Lucifer
Emrat Alternativa N/A
Paraqitet në

Error: Must specify an image in the first line.

DB-Z.logo
Raca Demon
Familja Saike

Lucifer është një Vampir i cili shfaqet në Dragon Ball dhe Dragon Ball GT. Ai jeton në Shtëpinë e Djallit është si një lloj demoni i cili. Ai shfaqet edhe në anime edhe në manga. Lucifer shkatërrohet nga Goku me anë të Kamehamehas. Ai hyn në këtë valle kur Goku Krulin Jancha Bulma dhe Puar ia shkatërrojnë kështjellën Vampirit Lucifer. Ai dëshiron që ta shkatërrojë Diellin sepse dihet se vampirat nuk e durojnë diellin.

Advertisement