Sferat e Dragoit Wiki
Advertisement
Kogu
right|250pxKogu
Emri në Anime Kogu
Emrat Alternativa Gokua
Paraqitet në

Error: Must specify an image in the first line.

Raca E pa ditur

Kogu (Gokua) ishte një luftëtarë besnik i cili shfaqet në filmin Bojack Unbound. Ai ishte vrarë nga Trunksi i së ardhmes. Emri i tij bazohet në fjalën Japoneze "gokuakuhidou", që do të thotë urryes ose urryes ndaj njerëzve.

Prapaskena[]

thumb|left|200px|Bojack, i transformuar Kogu ka një shpatë në ku me të cilën lufton Trunksin e së ardhmes. Raca e tij është e një lloje me Bojackin, gjithashtu po thuajse e gjithë pamja e tij është e ngjashme me Bojackin. Por transformimi i tij në luftë me Trunksin, nuk kishte aq i fuqishëm sa për ta mundur Trunksin e së ardhmes. Kogu mundet kur i thyhet shpata dhe atë Trunksi e përfundon atë.

Paraqitjet e tjera[]

Ai bën një paraqitje tjetër në filmin e quajtur Fusion Reborn i cili premiera e tij u dha më së pari në vitin 1995, kur ai iku nga Ferri me të gjithë.

Zërat e Aktorëve[]

  • Dublimi Japonisht: Toshiyuki Morikawa
  • Dublimi i kompanis FUNimation: Iman Nademzadeh

Imtimet[]

  • Kogu është një ekspert i shpatës edhe Trunksi gjithashtu. Që të dy luftojnë me njëri tjetrin në filmin Bojack Unbound dhe Trunksi fiton.
  • Emri i tij është i ngjashëm me të Gokut
  • Është shumë i ngjashëm me Bojackin, madje kur transformohet Bojackit i ndryshohen flokët edhe Kogut i ndryshohen gjithashtu.
Advertisement