Sferat e Dragoit Wiki
Advertisement

thumb|250px|Kapiteni i VerdhëKapiteni i Verdhë (イエロー大佐) është një personazh i cili është pjesëtar i Ushtria e Shamisë së Kuqe shfaqet në Dragon Ball Z dhe në Dragon Ball GT i cili sulet ne kërkim te Sferave të Dragoit. Pasi që terrorizon një fshat, Goku e godet duke e vrarë atë.

Vdekja[]

Ai vdes në Dragon Ball Z nga Goku. Por shfaqet prapë në Dragon Ball GT ku vritet nga Pan

Zërat e Aktorëve[]

  • Dublimi Japonisht: Daisuke Gori
  • Dublimi i kompanis FUNimation: Phil Parsons
  • Dublimi Latino-American: Armando Réndiz
Advertisement