Sferat e Dragoit Wiki
Advertisement

thumb|250pxJeice (ジース, Jīsu, Jheese) Është alien flokë bardhë dhe i gjithi i kuq ai bën pjesë në Forcat Spciale të Ginjus. E ka edhe një alternativ si Magma i kuq. Emri i tij në japonisht është Jīsu që është një lloj djathi chīzu. Jheese thërritet në mangën e krijuat nga Akira Toriyama

Biografia[]

Saga e Namekut[]

Sikurse Burter ashtu edhe Jeice vdes. Por Jeice vdes nga Vexhita. Por pas vdekjes ai shkon tek Mbreti kai sepse Mbreti Kai kishte pasur dëshirë që ti vinin tek ai për ti zhdëpur në dru. Jeice u ndesh me Tienin e cila betejë përfundojë me humbjen e tij. Ai komandohet nga Ginju ishte edhe Komandanti i Forcave speciale

Rikthimi i Fusionit[]

Tek Rikthimi i Fusioni Jeice shihet kur Gohani e mund Frizën vetëm me një goditje.

Teknikat[]

  • Fire Crusher Ball
  • Purple Spiral Flash
  • Full Power Energy Ball (Budokai Tenkaichi)
  • Red Comet Attack (Can combine with Burter's Blue Comet Attack)
  • Full Power Energy Blast Volley (Budokai Tenkaichi)
  • Ki Blast, the most basic form of energy wave.
Advertisement