Sferat e Dragoit Wiki
Advertisement
Breshka
right|250px
Emrat Alternativa Breshka jr
Paraqitet në
Raca Breshka
Familja

I biri i Breshkës është biri i Breshkës së Mjeshtër Roshit. Goku e kapi atë kur ishte duke kapur peshqi në Shtëpinë e Kamit derisa po pritnin për Krulin dhe Launch-in. Ai nuk paraqitet më asnjëherë në të gjithë episodin.

Advertisement