Sferat e Dragoit Wiki
Advertisement
Haze Shenron
right|260px二星龍

Liǎng Xīng Lóng

Emri në Anime Haze Shenron
Paraqitet në

Error: Must specify an image in the first line.

Raca Dragua
Familja Shenron
Porunga
Dragoi me Yje të Zinjë
Eis Shenron
Nuova Shenron
Rage Shenron
Oceanus Shenron
Naturon Shenron

Haze Shenron (二星龍, Liǎng Xīng Lóng, literally Two-Star Dragon) është Dragoi i parë i cili ndeshet me Gokun dhe Panin gjatë gjithë sagës së Dragoit me Hije .Ai është Dragoi me 2 yje dhe nuk është edhe aq i fuqishëm por edhe i dobët nuk është. Ai ka lindur kur Upa (Një shokë i vjetër i Gokut e dëshirojë babain e Hazes).

Advertisement