Sferat e Dragoit Wiki
Advertisement

thumb|250pxHachihyaku është personazh i bërë nga Dr.Raichi.

Tregimi[]

Hachihyaku shfaqet për herë të parë në Dragon Ball Z në filmin "Plani për ti shkatërruar Sajanët" Dr.Raichi i thotë Hachihyakut të vras Gokun dhe të tjerët.Hachihyaku merr energji aq shumë sa për ta shkatërruar veten.

Transformimet[]

Hachihyaku i madh - në këtë formë ndeshet më shumë me Gokun

Multi Hachihyaku - është formë kur Hachihyaku transformohet në shumë Hachihyaku

Super Hachihyaku - në këtë formë ai vret Luftëtarët Z deri kur Goku e mund atë me Sferën e Energjisë

Advertisement