Sferat e Dragoit Wiki
Advertisement

thumbGregory (グレゴリー,Guregori) Paraqitet vetëm në anime dhe vetëm në disa filma të Dragon Ball Z. Por ai nuk paraqitet asnjëherë në manga.

Advertisement