Sferat e Dragoit Wiki
Advertisement
Giran
right|250pxGilan
Emri në Anime Giran
Emri në Anime Gilan
Paraqitet në

Error: Must specify an image in the first line.

Error: Must specify an image in the first line.

Raca Giras

Giran është racë Girase. Ai shfaqet në Turneun e Arteve Marciale në Dragon Ball dhe Dragon Ball Z. Në Dragon Ball kur ndeshet me Gokun ai dorëzohet vetë. Kurse ai vritet nga Tambourini vetëm me një grusht. Ai bën një paraqitje edhe në Dragon ball Z, në turneun e arteve marciale.

Advertisement