Sferat e Dragoit Wiki
Advertisement

thumb|398pxForcat Speciale të Ginjus (ギニュー特戦隊, Ginyū Tokusentai, Ginyu Special Corps) janë një grup alienësh që marrin urdhëra nga Friza. Paraqiten në Dragon Ball Z dhe në Dragon Ball GT

Skuadra Rocket sikurse Forcat e Ginjus[]

Në episodin e 86 Skuadra Rocket imiton Forcat e Ginjus. Kjo dallohet qartë sepse shihen shumë qartë lëvizjet.

Anëtarët Forcave Speciale të Ginjus[]

Pjesëmarrja në lojëra[]

 • Dragon Ball Z
 • Dragon Ball Z: Buyuu Retsuden
 • Dragon Ball Z: Ultimate Battle 22
 • Dragon Ball Z: Shin Butoden
 • Dragon Ball Z: Idainaru Dragon Ball Densetsu
 • Dragon Ball Z: Budokai
 • Dragon Ball Z: Budokai 2
 • Dragon Ball Z: Budokai 3
 • Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi
 • Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2
 • Dragon Ball Z: Legendary Super Warriors
 • Dragon Ball Z: Super Sonic Warriors
 • Dragon Ball Z: Super Sonic Warriors 2
 • Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3
 • Dragon ball Z: Burst Limit
 • Dragon Ball Z: Chou Saiya Densetsu
 • Dragon Ball Z Super Gokuden: Kakusei-Hen
 • Dragon Ball Z: Goku Gekitouden
 • Dragon Ball Z: Sagas
 • Dragon Ball Z: The Legacy of Goku
Advertisement