Sferat e Dragoit Wiki
Advertisement
Eis Shenron
right|260px三星龍

Sān Xīng Lóng

Emri në Anime Eis Shenron
Paraqitet në

Error: Must specify an image in the first line.

Raca Dragua
Familja Shenron
Porunga

Nuova Shenron
Rage Shenron
Oceanus Shenron
Naturon Shenron
Haze Shenron

Eis Shenron (三星龍, Sān Xīng Lóng, literally Three-Star Dragon) është një nga Shtatë Dragonjtë. Dhe Draoi i gjashtë me të cilin lufton Goku. Eis është Dragoua i gjashtë yjeve i cili në të vërtetë është elementi i akullit. Ai është gjithashtu i pari që vrahet me një teknikë përfundimtare "Eis" do të thotë në gjermanisht akull dhe është tamam akull sepse i përshtatet karakterit të tij

Advertisement