Sferat e Dragoit Wiki
Advertisement

Dragon Ball Wiki në shqip u krijua më 11 prill 2009. Në Dragon Ball Wiki flitet për çdo gjë që ka lidhje me Dragon Ball. Në çdo artikull ka hollësira të shumta që mundësojnë të dini më shumë. Të gjithë janë të mirëpritur për të na vizituar, Dragon Ball Wiki është gjithmonë hapur 24 orë në ditë.

Shenja "e re" do të thotë se një fjali apo artikull apo çfarëdo qoftë ka dal kohëve të fundit. Dragon Ball Wiki është një lloj enciklopedie e cila është e destinuar vetëm për Sferat e Dragoit në gjuhën shqipe. Dragon Ball Wiki e tregon historin e një përsonazhi nëse ju e shkruani atë në Kërko në projekt. Deri tani janë 209 artikuj

Sferat e Dragoit Wiki[]

Për Dragon Ball Wiki[]

Statistikat e Dragon Ball Wiki[]

Çdo ditë vizitorë anë e mbanë ku ka shqiptarë e vizitojnë Wiki-në tonë duke bërë që Dragon Ball Wiki të ketë vlerë më të madhe. Vizitorëve nuk i nevojiten që të hapin ndonjë accon për ta vizituar webin tonë. Roli i Dragon Ball Wiki-së është që të mësojë të tjerëve më shumë për Dragon Ball. Kështu që Dragon BAll Wiki në gjuhën shqipe mund të ris fansat e Dragon Ball-it anë e mbanë ku ka shqiptarë.

Gjithë tekstet dhe gjitha fotografitë që janë të siguruara në artikuj janë siguruar nga administratorët. Çdo ditë e më shumë web-i vizitohet. Në Dragon Ball Wiki e cila është siguruar vetëm për ju fansat e Dragon Ball-it. Të ju lehtësojë më shumë dhe të dini më shumë. mund të flisni me Administratoret e Dragon Ball Wikis.

Çdo kush mund të vjen e ta vizitojë artikullin por për ta shkruar atë duhen disa veta administratorët e Dragon Ball Wiki-së. Mund të na flisni për çdo koment, kritik apo sygjerim tek administratorët e Dragon Ball Wikis të cilët janë Gogrieta dhe Gokan.

Administratorët e kësaj faqe bëjnë të pa mundurën që faqja të jetë sa më e përkryer. Çdo ditë e më shumë Administratorët shtojnë artikuj për Dragon Ball për çdo personazh që do të dini më shumë vetëm Kërkoni në Projekt dhe do tju shfaqet personazhi me tekstin e cila përmban shumë e shumë hollësira Shumë vizitorë vinë në siten tonë për të mundur të panjohuren. Në fakt ata edhe e mundin atë duke e zëvendësuar atë me dituri për Dragon Ball. Dragon Ball Wiki është faqja e parë në gjuhën shqipe e cila i është destinuar për Dragon Ball-in.

Artikuj e tjerë[]

Gjatë eksplorimit tuaj në Dragon Ball Wiki shqip ju mund të gjeni edhe artikuj të cilët nuk janë të Dragon Ball Wikis si përshembull mund të jenë të Wikipedis. Dragon Ball Wiki mund të përmbajë me mijëra artikuj. Shumica e fotove janë marrë nga Google ose nga Dragon Ball Wiki në gjuhën angleze. Dragon Ball Wiki vizitohet tre ose katër herë brenda dite për tu siguruar që çdo gjë është mirë nëse diçka nuk shkon menjëherë do të rregullohet. Fotoja e Dragon Ball Wiki-së është marrë nga Wikia Speciale. Megjithatë ka edhe disa ndryshime si Flamuri i Shqipërisë dhe shkronjat fjala Wiki e cilat është e gjelbërt (është ndryshuar nga e kaltërta në të gjelbërt).

Duke përdorur Dragoit Ball Wiki si një mjet i kërkimit shkencor[]

Si një wiki, artikuj nuk janë kurrë të plotë. Ata vazhdimisht janë duke u redaktuar dhe përmirësohen me kalimin e kohës, dhe në përgjithësi kjo rezulton në një trend rritës të cilësisë, dhe një konsensus në rritje lidhur me një përfaqësim të drejtë dhe të balancuar të informacionit.

Përdoruesit duhet të jenë të vetëdijshëm se jo të gjithë artikujt janë të gjithanshëm të cilësisë që nga fillimi, dhe s'mund të përmbajnë informacione të rreme ose diskutabile. Të tjerët mund të bëhen për një kohë të kapur deri në një këndvështrim i çekuilibruar rëndë e cila mund të marrë disa kohë - ndoshta muaj - për të rimarrë veten dhe nxjerr një konsensus më të mirë të ekuilibruar. Pjesërisht, kjo është sepse Dragoit Ball Wiki operon me një rezolutë të procesit të brendshëm kur vizitorët nuk mund të pajtohen për përmbajtje dhe qasje, dhe çështje të tilla kërkojnë kohë për të ardhur në vëmendjen e më me përvojë për vizitorët.

Ndërsa Dragon Ball Wiki ka prirjen e përgjithshme është në përgjithësinë e lart, është e rëndësishme për të përdorur Dragoit Ball Wiki kujdes, nëse është për qëllim të përdoret si një burim kërkimore, që nga individi do artikuj, nga natyra e tyre, ndryshojnë në standarde dhe pjekuri. Ekzistojnë udhëzime dhe informata faqe synon të ndihmojë përdoruesit e studiuesve dhe e bëjnë këtë në mënyrë të efektshme.

Shfajësimet[]

Dragoit Ball Wiki, janë shumë të përbashkëta me faqet e internetit, i bëjnë mjaft të dukshme Shfajësimet e saj, një praktikë e cila nganjëherë ka çuar në komentatorë të përmendur këto në mënyrë për të mbështetur një pikëpamje që Dragoit Ball Wiki është i dyshimtë. Dragon Ball Wiki e ka përkthyer të gjithë Dragon BAll Wiki-në në anglisht të cilët edhe administratorët e Dragon Ball Wiki-së në anglisht i kanë parë redaktimet tona.

Punimi i faqes kryesore[]

Dragon Ball Wiki ka bërë ca ndryshime të cilat janë mirëpritur si:

  • Artikulli i së ardhmes - Tek Faqja Kryesore ne jemi munduar ta bëjmë sa më të mirë për shikuesit tanë prandaj ne e kemi shtuar këtë Artikull. Në Artikullin e së Ardhmes flitet për një personazh të cilin do të bëhet në të ardhmen do të përpunohet. Janë vetëm disa shkrime të vogla në atë artikull por nëse klikoni në më shumë do ju shfaqen hollësirat e tjera për personazhin.
  • Më të rejat - Në Artikullin e më të rejave flitet për më të rejat në Dragon Ball. Çfarëdo lloj ngjarje që ndodhin ne i tregojmë tek Më të rejat.
  • A e dini se - Artikulli A e Dini se ju tregon kuriozitete për Dragon Ball për personazhet e Dragon Ball-it etj. Për ndonjë gabim të Akira Toriyames apo të Grupeve për përkthim si FUNimation apo JessDiscographic
  • Forumet e Dragon Ball Wikis Tek Forumet e Dragon Ball Wikis mund të gjeni çdo gjë për ndonjë kuriozitet
  • Thënia e javës - Çdo javë ndërrohen thënie të Personazheve të cilët bëjnë thënie të mençura
  • Administratorët - Administratorët janë ata që e kanë krijuar Dragon Ball Wikin tek ata mund të flisni tek Faqja Kryesore. Nëse ne mund të ju ndihmojmë me ndonjë gje vetëm mund të flisni tek Administratorë dhe mund ti gjeni tek Faqja Kryesore.
Advertisement