Sferat e Dragoit Wiki
Advertisement

thumb|Shfaqja e Dragoit me Yje të ZinjEdhe këto Sfera janë krijuar nga Kami mirpo kur ai është në formën e tij origjinale I bashkuar me Pikolon, qëkurse Kami ka qenë I fuqishëm ato janë krijuar duke bërë që të kenë një fuqi të mahnitëshme dhe mund të shprehësh me to çdo dëshirë.

  • 1. Duhet mbledhur të Shtatë Sferat
  • 2. Duhet ta thërrasësh Dragoin Hyjnor
  • 3. Ke të drejtën e shprehjes së 1 dëshire
  • 4. Pasi që të shprehet dëshira Shenlong do të zhduket
  • 5. Sferat nuk do të kthehen në gur por vetëm sa do të shpërndahen në Univers
  • 6. Shenlong mund të plotësoj çdo dëshirë.
  • 7. Një vit pasi që të jetë bërë dëshira planeti tek I cili është bërë dëshira e fundit do të eksplodoj.
Advertisement