Sferat e Dragoit Wiki
Advertisement

thumb|250pxDr._Wheelo (Dr.ウイロー, Dr. Uirō) paraqitet në filmin "Më i Fuqishmi në Botë" në të cilin bëhet fjalë për të. Dr.Wheelo paraqitet në Dragon ball Z. dhe raca e tij është gjysmë Njerëzore gjysmë Androide. Emri i tij në japonisht është Ëmbëlsirë. Ai vritet nga Goku i cili e lëshon Sferën e Energjisë mbi të dhe Dr.Weelo thotë vetëm këto fjalë "Mallkuar çofsh Goku" ai merr fund.

Teknikat[]

  • Photon Strike
  • Planet Geyser
  • Ki Blast
Advertisement