Sferat e Dragoit Wiki
Advertisement

thumb|250pxDr.Kochin ishte asistenti i Dr.Weelos Dr.Kochin shfaqet vetëm në Dragon ball Z kur e rrëmbejnë Bulmën duke e kërcënuar Mjeshtër Roshin. Ai është me fat sepse i gjenë Sferat e Dragoit dhe e shprehë një dëshirë. Plani i tij dështon kur aty ndërhyjnë Luftëtarët Z.

Advertisement