Sferat e Dragoit Wiki
Advertisement

thumb|250pxDoore është personazh i trilluar i serisë Dragon Ball Z

Biografia[]

Doore paraqitet me rrëmbimin e Gohanit por nuk vonon shumë dhe shpëtohet nga Goku dhe Pikolo.

Advertisement