FANDOM


Goku eshte personazhi kryesor te Sferave te Dragoit.Ai eshte energjik dhe gazmor dhe ai mund ti ktheje njerenit ne te keqinj ne te mire.

goku Edit

ej goku nuk esht personazhi kryesor por esht gohani sepse personazhi kryesor nu vdes kurr prandaj esht gohani sepse ai nuk ka vdekur asnjëher

dragon ball Edit

goku asht se gohani sun e mun majin vexhiten

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.