FANDOM


225px-Cymbal
Cymbal është djali i tretë i Mbretit Pikolo. Ai është i gjatë ka brinjë sikurse dhe ngjan me një Namekian. Është me të vërtetë i madh ai shfaqet kur të tjerët po kërkonin Sferat e Dragoit Cymbal sikurse vëllau i tij e ka emrin sikurse instrument.

Zërat e AktorëveEdit

  • Dublimi Japonisht: Daisuke Gori
  • Dublimi i kompanis FUNimation: Paul LeBlanc
  • Dublimi Latino Amerikan: Ricardo Hill
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.