Sferat e Dragoit Wiki
Advertisement

thumb|200px|Dy nga Cell Jr.Cell jr së pari shfaqen në serinë e Dragon Ball Z kur Celli i krijon ata. Çdonjëri nga Cellat ka një fuqi të pa parë. Ata shfaqen në sagën e Lojës së Cellit. Në urdhër për të vrarë Gokun, Vexhitën, Trunksin, Pikolon, Jançën, Tienin, dhe Krulinin por ata dështojnë sepse vriten nga Gohani

Teknikat[]

  • Shpërthim Energjie
  • Hikou
  • Ki Disruptor
  • Rigjenerimi
  • Kamehameha
  • Tri-Beam
  • Special Beam Cannon
  • Disku Shkatërrues
  • Bima e Vdekjes
Advertisement