Sferat e Dragoit Wiki
Advertisement

thumb|154pxBuu-ja i keq ( apo siç njihet si Buu-ja i hollë ) është krijuar nga Majin Buu-ja i cili e nxori jashtë atë. Ai bëhet kur inati i tij del në sipërfaqe kur Van Zant e qëllon Z. Satan dhe ai aty e nxier Buu-në e keq. Gjëja e parë që mendoi Majin Buu-ja ishte të vriste Van Zant me një Sferë energjike ( kjo është e para herë që foli ai në këtë formë ). Buu-ja i keq pas një luftimi e shndërron Buu-në e mirë në një çokollatë. Buu-ja i keq e hanë Buu-në e mirë duke u kthyer në Super Buu dhe kjo është paraqitja e parë e Super Buu-së.

Personaliteti[]

Buu-ja i keq është më inteligjent se Majin Buu-ja por edhe më inteligjent se Buu-ja i mirë. Personaliteti i këtij personi është me një fjalë person negativ por kur bëhet fjalë për Satanin dhe familjen e Satant diçka e ndalon atë. Ai dëshiron që të hajë sa më shumë çokollata sepse me të vërtet i pëlqejnë. Ai e hanë Maxhin Buu-në dhe krijohet në Super Buu

Advertisement