Sferat e Dragoit Wiki
Advertisement

thumb|250pxBurter (バータ, Bāta; Viz "Butta) Ai është një alien i kaltër shumë i shpejtë i cili shfaqet në episodin 61. Ai është anëtarë i forcave të Ginjus dhe merr urdhër nga Ginju.

Biografi[]

Namek Saga[]

Burter është një nga pjesëtarët e e Forcave speciale të Ginjus. Ai vrahet në planetin Namek nga Vexhita i cili i mund po thuajse të gjithë kundërshtarët. Burter ka një shpejtësi të pa parashikueshme. Kur Vexhita i gjuan Sferat e Dragoit Burter me një shpejtësi të paparë arrin që ti kap sferat dhe ti kthen aty pa prekur Sferat Tokën.

Paraqitjet e tjera[]

Ai paraqitet edhe tek Fusion Reborn (Rikthimi i Fusionit) në tokë. Paraqitja e tij bëhet edhe në Dragon Ball GT tek Saga e Super 17, kur ai ikën nga Ferri.

Teknikat[]

  • Sulmi i kometës së Kaltër.
  • Energjia e plot e topit.
  • Sulmi i shpejtë
  • Energji shpërthyese
  • Rapid grusht
  • Space Mach Sulm
  • Shperthim shpejtësie
Advertisement