Sferat e Dragoit Wiki
Advertisement

thumb|250px Burgos e bënë paraqitjen e parë në vitin 1990 në Specialen e Bardockut. Është personazh i trilluar i serisë Dragon Ball.

Biografia[]

Burgos merr fund kur vritet nga Dodoria dhe grupi i tij bashkë me Toren, Fashen Shugeshin. për fat të mirë Bardocki nuk ishte aty.

Teknikat[]

  • Fluturimi
  • Great Ape

Zërat e Aktorëve[]

  • Dublimi Japonisht: Kozo Shioya
  • Dublimi FUNimation: Christopher R. Sabat
Advertisement