Sferat e Dragoit Wiki
Advertisement
Bujin
right|270pxBujin
Paraqitet në
DB-Z.logo
Raca E pa ditur
Familja

Bido
Zangya
Bojack
Kogu

Bujin është një personazh i trilluar i cili ka bërë paraqitje e parë në filmin Bojack Unbound. Ai shihet edhe në filmin Fusion Reborn. Është disi si një magjistar. Fillon ndeshja, shpejtë mundën që të gjithë Trunks, Krulin, Jancha, dhe Tien. Gohani ishte i vetmi që mund ta përballonte përbindëshin Bojack.

Para se Gohani të mundej, në skenë paraqitet Pikolo i cili me një teknikë mund që ta shpëtojë. Por shpejt edhe Pikolo mundet nga Bojack, Trunks bën përpjekje por dalin huq. Pasi që Vexhita arrin ishte i shndërruar në një Super Sajan, pas një beteje jo shumë të gjatë Vexhita mundet. Pas kësaj beteje ai vendos që të transformohet. Goku i thyen rregullat duke ardhur nga bota e përtejme. Goku ndihmon Gohanin për mposhtjen e e të këqinjëve. Të dy kishin nga një Sferë energjie të lëshuar tek njëri tjetri, kur në momentin e fundit Gohanit i erdhën fuqitë dhe Bojack humbet bashkë me të edhe Bujin dhe të tjerët

Advertisement