Sferat e Dragoit Wiki
Advertisement

thumb|250px|Bubbles Bubbles është një personazh i cili shfaqet ne Dragon Ball Z i cili shfaqet kur Goku shkon për te ushtruar tek Mbreti Kai.

Biografia[]

Bubbles ka paraqitje ne Dragon Ball Z i cili shfaqet gjatë Stërvitjes se Gokut dhe mandej shfaqet edhe kur Stërvitet Tieni Janca dhe Cautsu. Bubbless vdes kur shpërthehet Planeti i Mbretit Kai nga Celli

Paraqitjet e Tjera[]

Paraqitet ne filmin e vitit 1993 Bojack Unbound. Por paraqitet edhe ne filmin Broly Legjendari Supersajan.Shfaqet ne disa sekuenca te vogla, ne Filmin e fundit i cili quhet Yo!Son Goku and his Friend return. Ai gjithashtu shfaqet neper Video Lojëra te ndryshme si Infinite World.


Zërat e Aktorëve[]

  • Në Dublimin Japonisht: Naoki Tatsuta
  • Në Dublimin e kompanisë FUNimation: Christopher R. Sabat

Imtimet[]

Advertisement